Shit I love

Dag 5. Lilla Bommen
     Skrivet av: Hanna

Idag blev det åter igen en liten sovmorgon till 9.00 innan dagens bestyr började, fast Liseberg öppnade inte förrän 11.00 så vi städade lite smått och kom fram till att kylen verkligen måste lagas. Klockan 11.00 tog vi spårvagnen till Liseberg och möttes direkt av hela Gothia cup kändes det som… Vi startade med en åktur i Lisebergsbanan och Molly & Mathilda rivstartade med sina gälla tinitusgivande skrik. Sen fortsatte det med dom viktiga sakerna som Kanonen och Kållorado och ett stopp på Burger King för utfodring. Efter det träffade vi på ledarna som roade sig med att spela spel och filma oss när vi åkte massa andra roliga saker, Philip spöade också Emma i airhockey men hon ansåg att hon var bättre för att det var hon. Då kom vi till dagens höjdpunkt, spökhotellsvandring på spökhotellet Gasten, tre allt för lättskrämda tjejer började nästen grina när dom gick upp mot ingången (ja, jag pratar om Molly, Emma och Mathilda).

Jimmy, Mathilda, Markus, Emil, Martin och Joel gick först tillsammans, det jag vet om den trippen är att Markus klagade på blöta axlar, kan det ha varit Mathildas handsvett? Sen kom vi till Hanna, Emma, Molly, Philip och två främlingar, den ordningen gick vi också i. Spökerna hälsade Emma att Hanna skulle få tinitus av skrikandet. Både Emma och Molly låg dessutom på golvet några gånger och skrek, även främlingarna skrattade. Utanför blev vi tvungna att låta Molly gråta klart innan vi kunde börja ta oss tillbaka till Nordan för att käka och KANSKE få kylen lagad. Det visade sig att det måste fixas nya saker, dyra saker som kanske kommer på fredag då grejerna kanske blir uppkörda till oss av en kille som ändå ska förbi kanalen, så vi får fortsätta köra med is från ismaskinen i kylen. Maten tog 3h att laga (potatisgratäng och korv) men den riktigt god och efter maten åkte vi barn tillbaka till Liseberg medan ledarna var tvungna att fixa med lite grejer. Äntligen fick vi åka Balder och AtmosFear! och vi skaffade ju såklart gröna kaninöron innan vi var tvungna att åka tillbaka till Nordan där vi först fick beskedet att åka till Trollhättan under natten för vi behövde mat imorgon och vi ville börja åka eftersom vi trodde att Trollhättekanal bara hade öppet mellan 10.00 och 20.00, men vi fick en glad överraskning, nämligen att det var öppet dygnet runt så vi bestämde oss för at åka efter en snabb handling imorgon bitti. Den tittade vi på slussinstruktionsfilmer och gick och la oss.

Dag 9. Norrkvarn - Vassbacken

Skrivet av: Emil

Dagen började med smör och bröd till frukost eftersom havregrynen tagit slut. På morgonen drog Emil en stor dunk sötvatten som lite morgongymnastik medan alla andra låg och slöade på båten. 09.15 kastade vi loss och begav oss mot de nio slussarna dagen hade att bjuda på. Emma och Emil fick till uppdrag att skriva ned några allmänbildande frågor till kvällens Grand finale i 6-kampen.

Till lunch åt vi en jättegod sötsur kinagryta som Hanna och Martin gjorde. Efter ännu ett par passerade slussar stannade vi till i Töreboda och åt glass.

När var vi framme i Vassbacken där vi skulle ligga över natten, efter Moussaka till middag, körde vi den nämnda finalen. Efter en spännande frågesport och ofrivilligt bad stod Hanna och Martin som segrare. Nyss fick vi reda på att vi antagligen nattseglar igen. Den här gången över Vättern. Summeringen blir en rolig och spänningsfylld dag i Göta kanal.

Förmodligen läser ingen, och ingen tycker det är kul förutom vi. Tråkiga idioter ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0